Condicions d’ús

Aquestes Condicions regulen l’accés, l’ús de tot el contingut, els productes i els serveis disponibles al lloc web eica.es (el “Servei”) operat per eica.es (“nosaltres”, “nosaltres” o “el nostre”).

El vostre accés als nostres serveis està subjecte a la vostra acceptació, sense modificacions, de tots els termes i condicions aquí continguts i de totes les altres regles i polítiques de funcionament publicades i que puguem publicar de tant en tant.

Si us plau, llegiu atentament l’Acord abans d’accedir o utilitzar els nostres Serveis. En accedir o utilitzar qualsevol part dels nostres Serveis, accepteu estar subjecte a aquestes Condicions. Si no accepteu cap part dels termes de l’Acord, no podreu accedir ni utilitzar els nostres Serveis.

Propietat intel · lectual

L’Acord no us transfereix cap propietat intel·lectual Nostra o de tercers, i tots els drets, títols i interessos sobre aquesta propietat romandran (entre les parts) exclusivament amb eica.es i els seus llicenciants.

Serveis de tercers

En utilitzar els Serveis, podeu utilitzar serveis, productes, programari, incrustacions o aplicacions de tercers desenvolupats per un tercer (“Serveis de tercers”).

Si utilitzeu algun servei de tercers, enteneu que:

  • Qualsevol ús d’un servei de tercers és sota el vostre propi risc i no serem responsables davant ningú dels llocs web o dels serveis de tercers.
  • Reconeixeu i accepteu que no serem responsables de cap dany o pèrdua causada o suposadament causada per o en relació amb l’ús d’aquests continguts, béns o serveis disponibles en o a través d’aquests llocs web o serveis.

Comptes

Quan l’ús de qualsevol part dels nostres Serveis requereix un compte, accepteu proporcionar-nos informació completa i precisa quan us registreu per obtenir un compte.

Vostè serà l’únic responsable i responsable de qualsevol activitat que es produeixi al seu compte. Sou responsable de mantenir la informació del vostre compte actualitzada i de mantenir la vostra contrasenya segura.

Sou responsable de mantenir la seguretat del vostre compte que utilitzeu per accedir al Servei. No compartireu ni feu un mal ús de les vostres credencials d’accés. Ens heu d’avisar immediatament de qualsevol ús no autoritzat del vostre compte o quan tingueu coneixement de qualsevol altra violació de la seguretat.

Enllaços a altres llocs web

El nostre Servei pot contenir enllaços a llocs web o serveis de tercers que no són propietat ni controlats per eica.es.

eica.es no assumeix cap responsabilitat pel contingut, polítiques de privadesa o pràctiques de llocs web o serveis de tercers. eica.es tampoc serà responsable ni es farà responsable, directa o indirectament, de cap dany o pèrdua causada o suposadament causada per o en relació amb l’ús o la confiança en aquests continguts, béns o serveis disponibles a o a través d’aquestes webs. llocs o serveis.

Us recomanem que llegiu els termes i condicions i les polítiques de privadesa de qualsevol lloc web o servei de tercers que visiteu.

Terminació

Podem cancel·lar o suspendre el vostre accés a la totalitat o part dels nostres Serveis en qualsevol moment, amb o sense causa, amb o sense avís, amb efecte immediatament.

Si voleu rescindir l’Acord o el vostre compte d’eica.es, simplement podeu deixar d’utilitzar els nostres Serveis.

Totes les disposicions de l’Acord que, per la seva naturalesa, haurien de subsistir a la rescissió perduraran a la terminació, incloses, sense limitació, les disposicions sobre la propietat, les exempcions de garantia, les indemnitzacions i les limitacions de responsabilitat.

Exempció de responsabilitat

Els nostres serveis es proporcionen “TAL CUAL”. i “SEGÓN DISPONIBLE”. eica.es i els seus proveïdors i llicenciants declinen totes les garanties de qualsevol tipus, expresses o implícites, incloses, sense limitació, les garanties de comercialització, idoneïtat per a un propòsit particular i no infracció. Ni eica.es , ni els seus proveïdors i llicenciants, garanteixen que els nostres Serveis estiguin lliures d’errors o que l’accés als mateixos serà continu o ininterromput.

Enteneu que descarregueu o obteniu contingut o serveis a través dels nostres Serveis a la vostra discreció i risc.

Jurisdicció i llei aplicable

Excepte en la mesura que qualsevol llei aplicable disposi el contrari, l’Acord i qualsevol accés o ús dels nostres Serveis es regiran per les lleis de Nova York.

El lloc adequat per a qualsevol controvèrsia que sorgeixi o estigui relacionada amb l’Acord i qualsevol accés o ús dels nostres Serveis seran els tribunals estatals i federals situats a Nova York.

Canvis

eica.es es reserva el dret, a la nostra discreció, de modificar o substituir aquestes Condicions en qualsevol moment.

Si fem canvis que siguin importants, us ho farem saber mitjançant una publicació al nostre lloc web, o enviant-vos un correu electrònic o una altra comunicació abans que els canvis tinguin efecte. L’avís designarà un període de temps raonable després del qual les noves condicions entraran en vigor.

Intentarem notificar com a mínim
30
dies abans dels canvis efectius. Si no esteu d’acord amb els nostres canvis, hauríeu de deixar d’utilitzar els nostres Serveis dins del període d’avís designat, o un cop els canvis entrin en vigor.

El vostre ús continuat dels nostres Serveis estarà subjecte a les noves condicions.

Contacta amb nosaltres

Si teniu cap pregunta sobre aquestes Condicions d’ús, poseu-vos en contacte amb nosaltres a
[email protected]


Última actualització: 5 de maig de 2024