Política de privadesa GDPR

La meva empresa eica.es (“nosaltres”, “nosaltres”, o “el nostre”) El meu lloc web eica.es es compromet a respectar la vostra privadesa. Aquesta política de privadesa us informa sobre com la nostra organització recopila, emmagatzema i utilitza les vostres dades personals que proporcioneu quan utilitzeu el nostre lloc web.

Temes inclosos:

Quines dades recollim?

Recopilem la teva informació personal. La informació personal és qualsevol dada relacionada amb una persona per utilitzar-la com a identificació com:

 • Informació d’identificació personal: aquestes dades les proporcioneu per al registre i per utilitzar altres serveis: nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, país, estat, etc.
 • Navegador i informació de la visita: aquestes dades les proporciona el vostre navegador i les visites que heu fet al nostre lloc web: tipus de navegador, sistema operatiu, adreça IP, dades demogràfiques, etc.
 • Informació relacionada amb les galetes: consulteu la política de galetes per obtenir detalls relacionats amb les galetes.

Tanmateix, podeu navegar pel nostre lloc web sense proporcionar la vostra informació personal.

Com recollim i utilitzem la teva informació personal?

Recollida d’informació personal

Recopilem les vostres dades en els formularis següents:

Ús de la informació personal

 • Registreu-vos en línia o feu una comanda per a qualsevol producte o servei
 • Completeu una enquesta o proporcioneu comentaris sobre els nostres productes o serveis o per correu electrònic
 • Visiteu el nostre lloc web utilitzant les galetes del vostre navegador

Utilitzem la teva informació personal amb les finalitats següents:

 • Per crear i gestionar el vostre compte al nostre lloc web
 • Per processar els detalls relacionats amb les vostres comandes i reemborsaments
 • Per identificar-vos un cop us registreu al nostre lloc web
 • Per oferir-vos una millor usabilitat i servei
 • Per contactar amb tu i respondre a les teves consultes i comentaris
 • Per entendre quines seccions del lloc web es visiten i amb quina freqüència

Dades utilitzades per a màrqueting o compartides amb tercers

Dades utilitzades per al màrqueting

En funció de les vostres preferències, la nostra organització vol enviar-vos correus electrònics de màrqueting de productes, serveis i ofertes que us puguin agradar. Teniu dret en qualsevol moment a impedir que la nostra organització us contacti. Podeu desactivar-vos en qualsevol moment dels nostres correus electrònics relacionats amb el màrqueting en una data posterior.

Compartició de dades amb llocs de tercers

La nostra organització mai compartirà la vostra informació personal amb llocs de tercers sense haver rebut el vostre permís previ. Tanmateix, compartim la vostra informació personal dins de l’organització, socis comercials i serveis de tercers autoritzats.

Quins són els teus drets de protecció de dades?

Ens agradaria assegurar-nos que coneixeu completament els vostres drets de protecció de dades. Tot usuari té els drets següents:

 • Dret d’accés: teniu dret a demanar còpies de la vostra informació personal que ens proporcioneu.
 • Dret de rectificació: tens dret a indicar-nos que corregim la informació personal que creguis que cal corregir. També teniu dret a completar la informació que creieu incompleta.
 • Dret d’esborrar – Tens dret a demanar-nos que suprimem totes les teves dades personals en qualsevol moment.
 • Dret d’oposició – Teniu dret a oposar-vos al tractament de les vostres dades personals per part de la nostra organització, en determinades condicions.
 • Dret a la portabilitat de les dades: ens pots demanar en qualsevol moment que transferim la teva informació personal a qualsevol altra organització o directament a tu, sota determinades condicions.

Polítiques de privadesa per a altres llocs web enllaçats

El nostre lloc web conté enllaços des i cap a altres llocs web. Tanmateix, la nostra política de privadesa s’aplica només al nostre lloc web i no a altres llocs web enllaçats. Per tant, si feu clic a un enllaç a altres llocs web, podeu llegir la seva política de privadesa.

Canvis a la nostra política de privadesa

La nostra organització revisa i actualitza la seva política de privadesa de manera regular. Podem canviar les nostres pràctiques de privadesa de dades i introduir qualsevol actualització en aquesta pàgina de política de privadesa.

Com contactar amb nosaltres?

Si tens qualsevol consulta relacionada amb les nostres pràctiques de privadesa de dades o aquesta política de privadesa, no dubtis en contactar amb nosaltres a [email protected]


Última actualització: 5 de maig de 2024