La mida del mercat de programari de gestió de restaurants augmentarà en 4.500 milions de dòlars entre 2023 i 2027, el creixement de la indústria del servei d'alimentació augmentarà el mercat, Technavio
Programari

La mida del mercat de programari de gestió de restaurants augmentarà en 4.500 milions de dòlars entre 2023 i 2027, el creixement de la indústria del servei d’alimentació augmentarà el mercat, Technavio

NOVA YORK, 10 de juliol de 2024 /PRNewswire/ — S’estima que la mida del mercat global de programari de gestió de restaurants creixerà 4.500 milions de dòlars del 2023 al 2027, segons Technavio. S’estima que el mercat creixerà a un CAGR del 15,85% durant el període de previsió. Els avenços tecnològics com la IA i l’IoT estan influint significativament en el panorama del programari de gestió de restaurants. La IA permet l’anàlisi predictiva per a la gestió d’inventaris i les preferències dels clients, millorant l’eficiència operativa i el servei personalitzat. Els dispositius IoT, com els electrodomèstics de cuina intel·ligents i els sistemes de TPV connectats, racionalitzen la recollida de dades i el seguiment en temps real, millorant la presa de decisions i reduint costos. Aquestes innovacions són fonamentals enmig del canvi de la indústria cap als pagaments digitals i l’adopció de sistemes de gestió més sofisticats, malgrat els reptes associats a la transició dels mètodes tradicionals. Actors clau com Block Inc., Fiserv Inc. i Microsoft Corp. estan aprofitant aquestes tecnologies per impulsar el creixement del mercat

Obteniu una anàlisi detallada de regions, segments de mercat, panorama de clients i empreses- Vegeu la instantània d’aquest informe

Àmbit del mercat del programari de gestió de restaurants

Cobertura de l’informe

Detalls

Any base

2022

Període històric

2017-2021

Període de previsió

2023-2027

Moment de creixement i CAGR

Accelera amb un CAGR del 15,85%

Creixement del mercat 2023-2027

4507,94 milions de dòlars

Estructura del mercat

Fragmentat

Creixement interanual 2022-2023 (%)

14.7

Anàlisi regional

Amèrica del Nord, Europa, APAC, Amèrica del Sud i Orient Mitjà i Àfrica

Realització de la contribució al mercat

Amèrica del Nord al 48%

Països clau

EUA, Canadà, Alemanya, França i Regne Unit

Perfil de les empreses clau

Block Inc., Cozy Infosystems Inc., Fiserv Inc., Fishbowl Inc., Fourth Enterprises LLC, GOFRUGAL, i3 Verticals Inc., International Business Machines Corp., Jolt Software Inc., Lavu Inc., Lightspeed Commerce Inc., Microsoft Corp. ., NCR Corp., Oracle Corp., Restaurant365 LLC, Revel Systems Inc., Technoheaven, Toast Inc. i TouchBistro Inc.

Driver del mercat

El canvi de la indústria de la restauració cap a les transaccions digitals és una tendència global, amb Canadà anticipant que els pagaments digitals suposaran gairebé el 90% de la despesa total el 2030. Per mantenir-se competitives, les empreses de serveis d’alimentació estan integrant solucions de pagament digital a les seves operacions. Aquestes solucions ofereixen nombrosos avantatges, com ara un augment de les comandes en línia, facilitat operativa, comoditat en la logística i una disminució dels robatoris interns. El programari de gestió de restaurants té un paper crucial a l’hora de facilitar les transaccions sense efectiu, permetent a les empreses capturar dades valuoses dels consumidors per obtenir informació i oportunitats. Venedors destacats del mercat de programari de gestió de restaurants, com Clover de Fiserv, Microsoft, Square i NCR Corp, ofereixen solucions de pagament sense contacte. S’espera que el creixement del mercat continuï a mesura que les transaccions digitals siguin cada cop més habituals a la indústria de la restauració.

El mercat del programari de gestió de restaurants està experimentant un creixement important a causa de la prioritat que es dona a les solucions digitals. Les tendències inclouen taulers de menús digitals, sol·licituds dietètiques especials gestionades sense problemes i sistemes de TPV que s’integren amb llocs web de lliurament d’aliments com GrubHub, PostMates i Zomato. Els pressupostos informàtics estan veient inversions en solucions de comandes de pantalla tàctil i sistemes de TPV mòbils. Els telèfons intel·ligents i la penetració d’Internet han augmentat els ingressos disponibles, impulsant la demanda d’assistents virtuals amb intel·ligència artificial i solucions d’IoT. Les solucions basades en núvol d’empreses com ParTech, Inc, Jolt i Brink POS dominen, que ofereixen elements administratius i promocionals, gestió de comandes, processament de pagaments i conciliació diària. La seguretat és una prioritat amb les funcions de seguretat de les dades. Les empreses se centren a millorar les experiències dels clients i les taxes de retenció mitjançant segments de programari de front-end, sistemes basats en Android i iOS i tecnologies multiplataforma. Jugadors clau com KFC, Pizza Hut i Domino’s estan implementant sistemes de comanda i chatbots activats per veu.

Descobriu l’anàlisi 360° d’aquest mercat. Per obtenir informació completa, programa la teva consulta – Reserva aquí!

Reptes del mercat

 • Per gestionar eficaçment les interaccions amb els clients, els restaurants necessiten solucions de programari avançades. Tanmateix, la transició dels sistemes tradicionals presenta reptes. En primer lloc, és necessari un equip dedicat per implementar i donar suport al nou sistema, augmentant els costos. En segon lloc, s’han d’establir processos i mesures de seguretat clares per garantir una correcta implementació i protecció de dades. Finalment, el programari s’ha d’alinear amb la cultura de l’equip i mapejar els usuaris a les aplicacions de gestió de clients potencials. Aquests reptes poden dificultar el creixement del mercat durant el període de previsió.
 • El mercat de programari de gestió de restaurants està experimentant un creixement important a causa de l’augment de la penetració d’Internet i l’augment dels ingressos disponibles. Les tecnologies avançades com la intel·ligència artificial i els assistents virtuals estan transformant la indústria, amb els sistemes de comandes activats per veu i els chatbots esdevenint populars. Les solucions basades en núvol estan guanyant força sobre els sistemes locals, amb empreses com KFC, Pizza Hut i Domino’s que adopten aquestes tecnologies. El segment de programari de front-end està experimentant una forta demanda, amb el programari basat en Android i iOS liderant el camí. Les tecnologies multiplataforma són essencials perquè les empreses ofereixin experiències de clients fluides i millorin les taxes de retenció de clients. Els elements administratius i promocionals, la gestió de comandes, el processament de pagaments, la conciliació diària i les funcions de seguretat de dades són funcionalitats clau. Les organitzacions empresarials necessiten tecnologia POS per millorar la satisfacció del client i millorar els processos interns, com ara vendes, mà d’obra, dades d’inventari i transaccions al punt de venda. La transformació digital mitjançant aplicacions web i dispositius mòbils és essencial per satisfer les tendències canviants dels consumidors, oferint serveis individualitzats i personalitzats. Les targetes de seguretat i les funcions de seguretat de dades són crucials per mantenir la confiança dels clients. Empreses com ParTech, Inc., Jolt i Brink POS lideren el mercat amb solucions innovadores.

Per obtenir més informació sobre el conductor i els reptes: Demana un informe de mostra!

Visió general del segment

Aquest informe de mercat de programari de gestió de restaurants cobreix àmpliament la segmentació del mercat per

 1. Desplegament
  • 1.1 A les instal·lacions
  • 1.2 Basat en núvol
 2. Usuari final
  • 2.1 QSR
  • 2.2 FSR
  • 2.3 Altres
 3. Geografia
  • 3.1 Amèrica del nord
  • 3.2 Europa
  • 3.3 APAC
  • 3.4 Sud Amèrica
  • 3.5 Orient Mitjà i Àfrica

1.1 In situ- El mercat del programari de gestió de restaurants està creixent significativament a causa de la creixent demanda d’operacions de restaurants eficients i automatitzades. Aquest programari racionalitza diversos processos com ara la gestió d’inventaris, les reserves de taules, la presa de comandes i el processament de pagaments. Ajuda als restaurants a reduir errors, estalviar temps i millorar la satisfacció del client. A més, proporciona informació valuosa mitjançant l’anàlisi de dades, que permet una millor presa de decisions i una planificació estratègica. En general, és una inversió valuosa per als propietaris de restaurants que busquen optimitzar les seves operacions comercials.

Per obtenir més informació sobre la segmentació del mercat amb anàlisi geogràfica inclosa la previsió (2023-2027) i les dades històriques (2017-2021) – Descarrega un informe de mostra

Anàlisi de la Recerca

El mercat del programari de gestió de restaurants està prioritzant les solucions digitals per millorar les experiències dels clients i racionalitzar les operacions. Els taulers de menús digitals són cada cop més populars i permeten actualitzacions i promocions de menús en temps real. Les sol·licituds dietètiques especials es gestionen fàcilment amb funcions avançades de filtratge i personalització. Els sistemes de TPV s’integren amb solucions de comandes de pantalla tàctil, la qual cosa permet un servei més ràpid i redueix els errors. Els pressupostos de TI estan veient inversions en sistemes de TPV mòbils, llocs web de lliurament d’aliments i llocs de revisió de restaurants per ampliar l’abast i millorar la presència en línia. Els telèfons intel·ligents i la penetració d’Internet han alimentat la demanda de sistemes de comandes activats per veu, chatbots i assistents virtuals impulsats per intel·ligència artificial. Les solucions basades en núvol i les tecnologies multiplataforma són tendències clau, que ofereixen flexibilitat i escalabilitat. El programari basat en Android i iOS respon a diverses necessitats dels restaurants, amb avenços en el segment de programari de front-end i la integració d’IA.

Visió general d’investigació de mercat

El mercat del programari de gestió de restaurants està prioritzant les solucions digitals per millorar les experiències dels clients i racionalitzar les operacions. Els taulers de menús digitals són cada cop més populars i permeten actualitzacions i promocions de menús en temps real. Les sol·licituds dietètiques especials es gestionen fàcilment mitjançant sistemes TPV, solucions de comandes de pantalla tàctil i llocs web de lliurament d’aliments com GrubHub, PostMates i Zomato. Els pressupostos informàtics i les inversions en solucions basades en núvol, intel·ligència artificial i assistents virtuals estan en augment. Els sistemes de TPV mòbils i els sistemes de comandes activats per veu atenen l’ús creixent dels telèfons intel·ligents i la penetració d’Internet. El segment de programari frontal, inclòs el programari basat en Android i iOS, està experimentant un creixement important a causa de les tecnologies multiplataforma. Els llocs de ressenyes de restaurants i les experiències dels clients són factors clau per a la retenció dels clients. El segment del núvol i el segment on-premise ofereixen avantatges únics, amb solucions basades en núvol que proporcionen flexibilitat i solucions on-premise que ofereixen un major control. Els elements administratius i promocionals, la gestió de comandes, el processament de pagaments, la conciliació diària i l’organització empresarial són característiques essencials per a una gestió eficaç del restaurant. La seguretat de les dades, els processos interns, les vendes, la mà d’obra, les dades d’inventari i la tecnologia del punt de venda són crucials per mantenir la satisfacció i l’experiència del client. La transformació digital segueix donant forma a la indústria, amb les aplicacions web i els dispositius mòbils convertint-se en eines essencials per als restaurants. Les targetes assegurades i les tendències canviants dels consumidors cap a serveis individualitzats i personalitzats també estan influint en el mercat. Els actors clau del mercat inclouen ParTech, Inc, Jolt i Brink POS.

Taula de continguts:

1 Resum executiu
2 Paisatge de mercat
3 Dimensió del mercat
4 Mida històrica del mercat
5 Anàlisi de cinc forces
6 Segmentació del mercat

 • Desplegament
 • Usuari final
 • Geografia
  • Amèrica del nord
  • Europa
  • APAC
  • Sud Amèrica
  • Orient Mitjà i Àfrica

7 Paisatge del client
8 Paisatge Geogràfic
9 impulsors, reptes i tendències
10 Paisatge de l’empresa
11 Anàlisi de l’empresa
12 Apèndix

Sobre Technavio

Technavio és una empresa líder mundial en recerca i assessorament tecnològic. La seva investigació i anàlisi se centren en les tendències emergents del mercat i ofereixen informació útil per ajudar les empreses a identificar oportunitats de mercat i desenvolupar estratègies efectives per optimitzar les seves posicions de mercat.

Amb més de 500 analistes especialitzats, la biblioteca d’informes de Technavio consta de més de 17.000 informes i recompte, que cobreix 800 tecnologies, repartides per 50 països. La seva base de clients està formada per empreses de totes les mides, incloses més de 100 empreses Fortune 500. Aquesta creixent base de clients es basa en la cobertura integral de Technavio, l’àmplia investigació i la informació del mercat accionable per identificar oportunitats en mercats existents i potencials i avaluar les seves posicions competitives dins dels escenaris de mercat canviants.

Contactes

Recerca Technavio
Jesse Maida
Executiva de mitjans i màrqueting
EUA: +1 844 364 1100
Regne Unit: +44 203 893 3200
Correu electrònic: [email protected]
Lloc web: www.technavio.com/

FONT Technavio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *