Preguntes i respostes: el programari de gestió del cicle de vida de les aplicacions connecta persones i processos
Programari

Preguntes i respostes: el programari de gestió del cicle de vida de les aplicacions connecta persones i processos

El disseny modern de les màquines inclou funcionalitats controlades per programari i interfícies d’usuari, de manera que els fulls de càlcul tradicionals poden no ser suficients per gestionar la complexitat creixent de l’automatització industrial actual. La gestió del cicle de vida de l’aplicació (ALM) pot ajudar les empreses a connectar persones, processos i equips al voltant d’objectius comuns, així com accelerar el lliurament de programari i simplificar el compliment de la normativa. La funció d’ALM és gestionar el cicle de vida d’un programari o producte des de la idea inicial fins al disseny, desenvolupament, prova, desplegament i final de vida.

PTC, un proveïdor de solucions de programari per a la innovació industrial, va adquirir Intland Software juntament amb la seva família de programari Codebeamer ALM el 2022 per ampliar la seva oferta ALM. Disseny de màquines Va contactar amb Christoph Braeuchle, director general del Segment ALM de PTC, per posar-se al dia sobre l’adquisició i com el programari pot beneficiar els enginyers que treballen a l’espai de disseny de màquines.

Nota de l’editor: les preguntes i respostes s’han editat per a més claredat.

Disseny de màquines: Com ha millorat l’adquisició del programari Codebeamer ALM les eines i les capacitats que utilitzen els enginyers de l’espai de disseny de màquines?

Christoph Braeuchle: La interfície fàcil d’utilitzar de Codebeamer facilita que els enginyers i els rols encara menys tècnics, especialment els nous a les eines ALM, s’adaptin i aprenguin ràpidament. Hem rebut comentaris positius sobre la seva usabilitat i flexibilitat. La innovació en el disseny de màquines millora amb una comprensió sòlida dels requisits dels clients, històries d’usuaris, fluxos de treball i proves de validació del sistema. Codebeamer gestiona aquesta informació en contenidors estructurats, anomenats Trackers, que permeten compartir-la amb tots els equips i rastrejar-la fins a les proves i llançaments.

LLEGIR MÉS: Submergeix-te en solucions de programari que admeten la fabricació additiva

MD: Pots proporcionar exemples de com la integració d’aquest programari ALM ha racionalitzat el procés dels enginyers a l’espai de disseny de màquines?

CB: Els enfocaments tradicionals que utilitzen documents de requisits i matrius de traça basades en Excel són insuficients per gestionar la complexitat creixent del disseny de màquines modernes, que implica més funcionalitats controlades per programari i interfícies d’usuari. Quan els equips multifuncionals comencen a utilitzar Codebeamer, ràpidament noten que la traçabilitat ja no és un esforç manual sinó que l’eina la gestiona automàticament. Això es fa evident quan necessiten analitzar, planificar i fer un seguiment dels canvis.

Sovint escoltem com les empreses superen la “cultura del full de càlcul fora de línia” amb la col·laboració en línia a Codebeamer. Els enginyers ja no perden temps i energia preciós recollint dades i informació de múltiples documents i altres fonts sovint obsolets. Amb Codebeamer, poden centrar-se en les seves tasques principals.

MD: Quines característiques o funcionalitats ha abordat Codebeamer, per exemple, les limitacions de fabricació?

CB: Codebeamer ajuda els equips d’enginyeria de l’espai de disseny de màquines a capturar, analitzar i gestionar sistemàticament els requisits per a l’automatització industrial. Identifica i reutilitza solucions i components existents, planifica i fa un seguiment de les versions, i valida la funcionalitat de la màquina controlada per programari amb els requisits mitjançant les solucions de gestió de proves de Codebeamer. La traçabilitat integrada mostra la cobertura de la prova i el progrés de l’execució en temps real.

La gestió de riscos, que normalment es gestiona a Excel, es pot gestionar de manera eficient a Codebeamer. La integració amb sistemes PLM (gestió del cicle de vida del producte) com Windchill es connecta amb dissenys mecànics i estructures de peces.

MD: Aquest programari ALM influeix en la col·laboració i la comunicació entre els que estan en l’espai de disseny de màquines, permetent una millor coordinació i processos de presa de decisions més ràpids?

CB: Codebeamer millora significativament els processos de presa de decisions eliminant la necessitat de recopilar informació manualment de diversos departaments. Proporciona taulers de control fàcilment accessibles que mostren el progrés del projecte i faciliten la presa de decisions. Codebeamer permet als clients superar ràpidament la cerca manual d’informació obsoleta emmagatzemada als sistemes de fitxers. El procés de canvi garanteix una discussió exhaustiva dels propers canvis i el seu impacte en els projectes actuals.

Una característica notable són les banderes sospitoses, que indiquen quan s’ha alterat un element. Aquesta eina senzilla però eficaç evita descuits i estalvia temps en les operacions diàries, a diferència dels processos manuals, llargs i propensos a errors que impliquen Word i Excel.

LLEGIR MÉS: Enginyeria del disseny: visualitza el CAD des d’un angle diferent

MD: Fa un parell d’anys que PTC va adquirir Intland. Podeu compartir casos d’èxit o projectes específics en què els enginyers hagin utilitzat Codebeamer per dissenyar components o sistemes de màquines innovadors i d’alt rendiment?

CB: Estem orgullosos que algunes empreses alemanyes líders en automatització industrial utilitzen Codebeamer per agilitzar la col·laboració, innovar les seves ofertes i impulsar les seves pròpies transformacions digitals i àgils. Més enllà de l’automatització industrial, nombroses grans empreses d’automoció a tot el món utilitzen Codebeamer per als seus projectes de vehicles definits per programari. Quan el compliment de la normativa, la seguretat i la seguretat són crucials i la innovació ràpida és essencial per competir a nivell mundial, Codebeamer és molt adequat per gestionar activitats, processos i dades ALM.

MD: De cara al futur, com impulsarà aquest programari el progrés en l’eficiència i l’avenç del disseny de màquines?

CB: La creixent quantitat de funcionalitats controlades pel programari i la complexitat del producte requereix la col·laboració en línia en temps real entre equips multifuncionals. A més, observem una tendència entre les empreses líders en automatització industrial: un canvi a l’enginyeria àgil, utilitzant frameworks com SAFe (Scaled Agile).

Aquest canvi cap a una funcionalitat més definida per programari també permet actualitzacions de programari “a l’aire” i solucions de problemes en línia, exigent canalitzacions de construcció automatitzades i dipòsits de programari perfectament integrats. Codebeamer aborda directament aquestes necessitats proporcionant visibilitat, transparència i control a nivell empresarial. Com a resultat, els nostres clients poden respondre molt més ràpidament als canvis, problemes o nous requeriments dels seus clients sense comprometre la productivitat o la velocitat d’innovació.

MD: Alguna cosa més que el nostre públic d’enginyers mecànics i de disseny hauria de saber sobre el programari Codebeamer ALM?

CB: Sí, un punt clau és que ALM és crucial per a tots els productes, no només per a aquells que depenen molt del programari. Cada producte requereix requisits i proves. El programari, els components mecànics i electrònics/elèctrics s’han d’integrar perfectament, i és essencial tenir en compte tot el cicle de vida del producte. Aquest concepte, conegut com a fil digital, garanteix que diferents sistemes d’enginyeria funcionin junts de manera eficaç.

A PTC, millorem la integració entre Codebeamer i Windchill per formar un nucli fort del que anomenem Engineering Digital Thread. Aquest concepte desbloqueja la innovació i la productivitat, substituint la col·laboració d’estil antic per correu electrònic, notes adhesives, Word o Excel. L’ús d’un sistema ALM empresarial per gestionar i col·laborar al voltant dels requisits, proves i versions d’una manera estructurada ajuda a la presa de decisions, la gestió del canvi, la prevenció d’errors i l’eficiència general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *