Programari

Mercat de programari de gestiรณ d’actius informร tics per a un creixement constant a


๐œ ๐ž๐ญ

๐œ ๐ž๐ญ

๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐ญ๐ฐ๐š๐ซ๐ž ๐Œ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ ๐†๐ซ๐จ๐ฐ๐ญ๐ก ๐จ๐ซ ๐ƒ๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ ๐ˆ๐ง๐œ๐ซ๐ž๐š๐ฌ๐ž ๐จ๐ซ ๐ƒ๐ž๐œ๐ซ๐ž๐š๐ฌ๐ž ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ก๐š๐ญ ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐š๐ข๐ง๐ฌ:

El mercat de programari de gestiรณ d’actius informร tics (ITAM) es troba en una forta trajectรฒria ascendent, i els analistes prediuen un creixement continuat en els propers anys. Aquest augment de la demanda ve alimentat per diversos factors. En primer lloc, les empreses depenen cada cop mรฉs d’entorns informร tics complexos amb un nombre creixent de dispositius i llicรจncies de programari. El programari ITAM ajuda a les organitzacions a rastrejar i gestionar aquests actius de manera eficient, optimitzant els costos i assegurant el compliment de la normativa. En segon lloc, l’augment de la informร tica en nรบvol i les polรญtiques de Bring Your Own Device (BYOD) requereixen solucions sรฒlides de gestiรณ d’actius. El programari ITAM ajuda a mantenir la visibilitat i el control sobre aquests actius distribuรฏts, reduint els riscos de seguretat i millorant les operacions de TI globals.

๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐ญ๐จ๐Ÿ๐ญ๐ฐ๐‚ ๐„๐ฌ๐ญ๐ข๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง:

Amb una taxa de creixement anual composta (CAGR) del 6,8%, es preveu que el mercat del programari de gestiรณ d’actius informร tics creixi des de la seva valoraciรณ del 2023 d’1.230 milions de dรฒlars a 1.960 milions de dรฒlars el 2030.

๐„๐ฑ๐ฉ๐ฅ๐จ๐ซ๐ž ๐š๐๐๐ข๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ ๐๐ž๐ญ๐š๐ž๐ญ๐š๐ž๐ญ๐š๐›๐ฅ๐ฅ๐› ๐œ๐ค๐ข๐ง๐  ๐ญ๐ก๐ž ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฏ๐ข๐๐ž๐: https://www.maximizemarketresearch.com/request-sample/25475/

๐œ ๐ž๐ญ ๐’๐ž๐ ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง:

๐›๐ฒ ๐„๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฌ๐ž ๐’๐ข๐ณ๐ž

PIME
Gran Empresa

๐›๐ฒ ๐ƒ๐ž๐ฉ๐ฅ๐จ๐ฒ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐“๐ฒ๐ฉ๐ž

En la premissa
Nรบvol
Hรญbrid

El mercat del programari de gestiรณ d’actius informร tics s’ha vist molt afectat per l’augment de l’adopciรณ del vostre propi dispositiu (BYOD) entre les principals organitzacions de telecomunicacions i TI, aixรญ com per la producciรณ d’รบs de dispositius intelยทligents. Les grans empreses van afavorir inicialment el programari de gestiรณ d’actius informร tics perquรจ minimitzava els riscos de manteniment i gestionava acords i llicรจncies de TI. Aquestes solucions sรณn cada cop mรฉs reconegudes per les pimes d’arreu del mรณn com una forma prร ctica d’aconseguir un equilibri entre els costos i els rendiments de la inversiรณ. , i TI, govern, sanitat, energia i serveis pรบblics, utilitzen programari de gestiรณ d’actius informร tics.

๐›๐ฒ ๐„๐ง๐ ๐”๐ฌ๐ž

BFSI
Telecomunicacions i informร tica
Govern
Atenciรณ sanitร ria
Transport
Fabricaciรณ
Energia i Utilitats
Altres

๐œ ๐ž๐ญ ๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐ž๐ฐ:

Creixement del mercat: els analistes prediuen un fort augment en l’adopciรณ del programari ITAM. Les estimacions suggereixen que la mida del mercat podria superar els 13.900 milions de dรฒlars el 2032, amb una taxa de creixement anual composta (CAGR) superior al 8%.
Impulsors de la demanda: aquest creixement รฉs impulsat per diversos factors. En primer lloc, les empreses gestionen entorns informร tics cada cop mรฉs complexos amb un augment de dispositius, llicรจncies de programari i adopciรณ del nรบvol. El programari ITAM proporciona visibilitat i control molt necessaris, racionalitza la gestiรณ d’actius i estalvia costos.
Avantatges: el programari ITAM ofereix una sรจrie d’avantatges, que inclouen:
Millorar el seguiment i la utilitzaciรณ dels actius
Optimitzaciรณ de costos millorada mitjanรงant la gestiรณ de llicรจncies
Compliment simplificat de la normativa de llicรจncies de programari
Augment de la seguretat mitjanรงant la identificaciรณ i gestiรณ de vulnerabilitats a la infraestructura informร tica.

๐„๐ฑ๐ฉ๐ฅ๐จ๐ซ๐ž ๐š๐๐๐ข๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ ๐๐ž๐ญ๐š๐ž๐ญ๐š๐ž๐ญ๐š๐›๐ฅ๐ฅ๐› ๐œ๐ค๐ข๐ง๐  ๐ญ๐ก๐ž ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฏ๐ข๐๐ž๐: https://www.maximizemarketresearch.com/request-sample/25475/

๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐ญ๐ฐ๐š๐ซ๐ž ๐Œ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ ๐†๐ซ๐จ๐ฐ๐ญ๐ก ๐จ๐ซ ๐ƒ๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ ๐ข๐ง ๐ฐ๐ก๐ข๐œ๐ก ๐ซ๐ž๐ ๐ข๐จ๐ง๐ฌ ??

Mercats establerts: Amรจrica del Nord i Europa tenen actualment la quota mรฉs gran del mercat de programari ITAM. Aquest domini es pot atribuir a factors com ara regulacions estrictes sobre llicรจncies de programari i un fort enfocament en l’optimitzaciรณ de costos. Aquestes regions tenen una llarga histรฒria d’adopciรณ de TI, la qual cosa condueix a entorns informร tics complexos que necessiten solucions ITAM robustes.

Mercats emergents: la regiรณ ร€sia Pacรญfic estร  preparada per al creixement mรฉs rร pid del programari ITAM. Aixรฒ estร  impulsat per iniciatives rร pides de transformaciรณ digital a diferents indรบstries. A mesura que aquestes economies maduren i inverteixen molt en infraestructura de TI, la necessitat d’una gestiรณ eficient dels actius esdevรฉ cada cop mรฉs crucial. La creixent adopciรณ de serveis al nรบvol i polรญtiques BYOD en aquesta regiรณ alimenta encara mรฉs la demanda de solucions ITAM.

๐œ ๐ž๐ญ ๐’๐œ๐จ๐ฉ๐ž ๐š๐ง๐ ๐Œ๐ž๐ญ๐ก๐จ๐๐จ๐ฅ๐จ๐ ๐ฒ:

El mercat del programari IT Asset Management (ITAM) va mรฉs enllร  del seguiment d’ordinadors portร tils i ordinadors de sobretaula. ร‰s el centre de comandament de tot l’ecosistema informร tic d’una organitzaciรณ. Aquest programari aborda tot, des de descobrir i catalogar tots els actius de maquinari, programari i nรบvol fins a gestionar les llicรจncies i supervisar els seus cicles de vida. Essencialment, el programari ITAM ho mantรฉ tot organitzat, conforme i optimitzat.

Per entendre la veritable escala d’aquest mercat, les empreses d’investigaciรณ utilitzen un enfocament de diversos passos. Aprofundeixen en les dades existents sobre la despesa en TI i les tendรจncies del programari, i desprรฉs recullen informaciรณ directament de professionals de TI i experts del sector mitjanรงant enquestes i entrevistes. Finalment, aprofiten l’anร lisi de dades per dibuixar una imatge clara de la mida del mercat, la trajectรฒria de creixement i les tendรจncies clau que configuren el seu futur.

๐…๐จ๐ซ ๐š ๐๐ž๐ž๐ฉ๐ž๐ซ ๐ฎ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐๐ข๐ง๐๐ข๐ง๐ž๐ ๐ง๐œ ๐ง ๐ญ๐ก๐ž ๐ฅ๐ข๐ง๐ค: https://www.maximizemarketresearch.com/request-sample/25475/

๐œ ๐ž๐ญ ๐Š๐ž๐ฒ ๐๐ฅ๐š๐ฒ๐ž๐ซ๐ฌ

1. Programari BMC
2.SysAid Technologies Ltd
3.ServiceNow, Inc
4.Asset Panda
5.Samanage Ltd
6.Microsoft Corporation
7.Tecnologies de codi de barres Wasp
8.IBM Corporation
9.HP, Inc
10.Corporaciรณ Oracle

๐“๐จ ๐š๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐ฆ๐จ๐ซ๐ž ๐œ๐จ๐ฆ๐ฉ๐ซ๐ž๐ก๐ž๐ง๐ก๐ž๐ง๐ฏ๐ข๐ข๐ฌ๐ข๐ฌ ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง, ๐œ๐ฅ๐ข๐œ๐ค ๐ก๐ž๐ซ๐ž: https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/global-it-asset-management-software-market/25475/

๐Š๐ž๐ฒ ๐ช๐ฎ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐จ๐ง๐ฌ ๐š๐ง๐ฌ๐ฐ๐ž๐ซ๐ž๐ ๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ž ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐ญ๐ฐ๐š๐ซ๐ž ๐Œ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ ๐š๐ซ๐ž:

โ€ข Quรจ รฉs el mercat ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐š๐ญ๐ฐ๐ซ
โ€ข Quina รฉs la taxa de creixement del mercat ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ซ๐Ÿ
โ€ข Quins sรณn els factors que s’espera que impulsin el creixement del mercat ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐ง๐ญ ๐’๐จ๐๐ซ๐ซ
โ€ข Quins sรณn els diferents segments del mercat ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐ซ๐ญ๐Ÿ
โ€ข Quines estratรจgies de creixement estan considerant els jugadors per augmentar la seva presรจncia a ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐ฐ๐ญ๐’๐ซ
โ€ข Quines sรณn les properes aplicacions i tendรจncies de la indรบstria per al mercat ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐ญ๐’๐จ๐ž๐ญ
โ€ข Quines sรณn les tendรจncies recents de la indรบstria que es poden implementar per generar fluxos d’ingressos addicionals per a ๐ž Mercat?
โ€ข Quins grans reptes podria afrontar el ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ซ๐ญ๐Ÿ๐ญ
โ€ข Quins segments es cobreixen al mercat ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐ซ๐ญ๐Ÿ
โ€ข Qui sรณn les empreses lรญders i quines sรณn les seves carteres al mercat ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐ญ๐ญ๐จ
โ€ข Quins segments es cobreixen al mercat ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐ซ๐ญ๐Ÿ
โ€ข Quins sรณn els actors clau al mercat ๐ˆ๐“ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐จ๐Ÿ๐’๐จ๐Ÿ๐ซ๐ญ๐Ÿ

๐‘๐ž๐ฅ๐š๐ญ๐ž๐ ๐‘๐ž๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ฌ:

โ™ฆ Mercat global de nanofils https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/global-nanowire-market/102233/

โ™ฆ Mercat global d’impressores d’injecciรณ de tinta https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/global-inkjet-printers-market/103093/

โ™ฆ Mercat global de lร ser ajustable https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/global-tunable-laser-market/110632/

โ™ฆ Mercat global de gas liquat de petroli https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/global-liquefied-petroleum-gas-market/44363/

โ™ฆ Mercat global de cigarrets electrรฒnics https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/global-e-cigarette-market/23441/

โ™ฆ Mercat d’aparells ortopรจdics https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/orthopaedic-devices-market/11284/

โ™ฆ Futur del vehicle elรจctric a ร€sia Pacรญfic https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/future-of-electric-vehicle-in-asia-pacific/188204/

โ™ฆ Mercat d’alimentaciรณ animal d’insectes comestibles https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/edible-insect-animal-feed-market/190566/

โ™ฆ Mercat de pols de plasma https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/plasma-powder-market/186187/

โ™ฆ Mercat de Microfluรญdica https://www.maximizemarketresearch.com/market-report/microfluidics-market/164690/

๐‚๐จ๐ง๐ญ๐š๐œ๐ญ ๐Œ๐š๐ฑ๐ข๐ฆ๐ข๐ณ๐ž ๐Œ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ ๐‘๐ก๐ฑ๐ข๐ฆ๐ข๐ณ๐ž ๐Œ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ ๐‘๐ก๐ž

3r Pis, Navale IT Park, Fase 2
Pune Banglore Highway, Narhe,
Pune, Maharashtra 411041, รndia
[email protected]
+91 96071 95908, +91 9607365656

๐€๐›๐จ๐ฎ๐ญ ๐Œ๐š๐ฑ๐ข๐ฆ๐ข๐ณ๐ž ๐Œ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ ๐‘๐ž๐ฌ๐‘๐ž๐ฌ๐œ:๐ซ๐ž

Maximize Market Research รฉs una empresa multifacรจtica d’investigaciรณ de mercat i consultoria amb professionals de diverses indรบstries. Algunes de les indรบstries que cobrim inclouen dispositius mรจdics, fabricants de productes farmacรจutics, ciรจncia i enginyeria, components electrรฒnics, equips industrials, tecnologia i comunicaciรณ, automรฒbils i automรฒbils, productes i substร ncies quรญmiques, mercaderies generals, begudes, cura personal i sistemes automatitzats. Per esmentar-ne alguns, oferim estimacions de la indรบstria verificades pel mercat, anร lisi de tendรจncies tรจcniques, investigaciรณ de mercat crucial, assessorament estratรจgic, anร lisi de la competรจncia, anร lisi de producciรณ i demanda i estudis d’impacte dels clients.

Aquesta versiรณ es va publicar a openPR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *